Voorkom diefstal of inbraak

Autoalarm laten inbouwen noodzakelijk? Er worden in Nederland alleen al bijna 10.000 auto’s per jaar gestolen. Door een autoalarm in te laten bouwen kunt u diefstal of inbraak voorkomen. Wij zijn een door Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf. Dit staat garant voor een vakkundige inbouw die aan alle eisen voldoet.

Autoalarm laten inbouwen

Wij weten welke eisen verzekeringsmaatschappijen stellen aan het inbouwen van een autoalarm en zorgen dat hier aan wordt voldaan. Alle alarmsystemen die wij inbouwen zijn goedgekeurd door de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging.

Zo weet u zeker dat een door JB Car Systems ingebouwd alarm voldoet aan alle eisen.

Neem contact met ons op

Kiwa SCM erkend alarm inbouwstation

Wij zijn een door Kiwa SCM erkend inbouwbedrijf personenauto’s en voertuigvolgsystemen.

Met een SCM alarmsysteem is uw auto goed beveiligd tegen diefstal. Vanaf 1 januari 2015 is extra autorisatie verplicht bij een SCM alarmsysteem. Een extra autorisatie is een extra toestemming dat de auto gestart mag worden. Bij bepaalde merken auto’s kunnen wij een origineel alarm inbouwen. Een tweede autorisatie is dan niet nodig en dus ook geen kastje of afstandsbediening extra aan uw sleutel.

JB Car Systems adviseert u graag over de verschillende opties.

Neem contact met ons op

Autoalarm laten inbouwen noodzakelijk?

Omdat kwaadwillenden steeds vaker over moderne diefstalapparatuur beschikken is extra beveiliging noodzakelijk. Dieven kunnen op afstand sleutels kopiëren, inbreken op het systeem van uw auto en af-fabriek alarmsystemen uitschakelen. Traditionele af-fabriek alarmsystemen bieden hier geen weerstand tegen.

JB Car Systems adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden dit te beveiligen.

Neem contact met ons op

Graag passend advies ontvangen over de mogelijkheden voor uw auto?

Neem contact met ons op