Stinger Freedom Laser

De beste ooit, mooi op uw auto, mooi in uw auto. Bij Stinger werkt men graag aan de ontwikkeling van de volgende grote stap voorwaarts. Met ziel en zaligheid, maar ook met kundigheid en inzicht. En uitdagingen gaan ze graag aan met inzet, focus en vernuft.

Dat heeft tot de Freedom Laser geleid: de gloednieuwe laser-bescherming speciaal voor performance cars. Baanbrekend, nu leverbaar met ALL FIBER sensoren van slechts 3 mm groot, kan daardoor bijna onzichtbaar worden ingebouwd. Het is het eerste product dat als enige doel heeft om u te waarschuwen voor laser guns en laser gebaseerde Safety Signals. Freedom Laser is stand alone: hij heeft geen Stinger Card of Stinger VIP nodig om te werken.

LED: De uit-het-zicht interface

De LED display is wat je ervan verwacht: een LED, maar dan met een separaat knopje. Het is niet zozeer een design, als wel bedacht om bijna onzichtbaar te zijn in de cockpit van uw auto.

Het knopje kan geplaatst worden in nagenoeg elk uit-het-zicht plekje, zoals bijvoorbeeld een opbergvakje, terwijl de LED een anonieme locatie kan innemen bij de snelheidsmeter of geheel verborgen kan worden in een bestaande uitsparing in het dashboard.

Neem contact met ons op

Strip: De ingenieus ontworpen interface

Strip is een prachtig ontworpen plaatje dat drie, onzichtbare, touch-knoppen herbergt. Modern en scherp gesneden, klein en dun, bijzonder simpel en duidelijk in gebruik. Dit display is bedoeld om gezien en gevoeld te worden.

Onopvallend en ingetogen in de stand-by stand, maar onmiskenbaar aanwezig bij het alarmeren, met oplichtende randen die duidelijke kleur-gecodeerde waarschuwingen geven.

Neem contact met ons op

AL Priority

JB Car Systems ziet Al Priority als één van de specialisten in Laser detector systemen. De laser detectie systemen van AL Priority zijn van de hoogste kwaliteit en zijn volkomen legaal in Europa. Een AL Priority is geen laser jammer zoals dat in de volksmond heet, maar een parkeer systeem met laser technologie. Om te voorkomen dat AL Priority gestoord wordt door een af-fabriek gemonteerde parkeerhulp, werkt AL Priority met infrarood licht in plaats van radar. De golflengte van deze infrarode laser wordt ook gebruikt door andere apparaten zoals meetinstrumenten en laserpistolen

Waarom een AL Priority laser detector?

Zodra AL Priority wordt geconfronteerd met een storende lichtbron zal de LID functie ingrijpen en de inkomende storingsbron onderdrukken om te voorkomen dat het parkeersysteem ontregeld raakt. De AL Priority LID functie detecteert storende bronnen waaronder bijna alle laserpistolen. Er kan als extra een GPS antenne via een junction box worden aangesloten en die zorgt ervoor dat het systeem pas wordt ingeschakeld vanaf een bepaalde snelheid bijvoorbeeld 30 Kmh.

Neem contact met ons op

AL Priority laser detector kopen?

Bent u op zoek naar een hoogwaardig laser detectie systeem, met anti-laser functie? Dan bent u bij JB Car Systems aan het juiste adres. Wij hebben meerdere types Al Priority laser detectie systemen in ons aanbod. Doordat ons assortiment aan AL Priority producten zo groot is, slaagt u bij ons gegarandeerd. En voor deskundig advies over AL Priority kunt u ons inbouwstation bezoeken, een mail sturen en/of bereiken via de telefoon.

Neem contact met ons op

AL Priority laser detectie systeem inbouw en montage

Een AL Priority systeem is niet simpel in te bouwen en vergt kundigheid en inzicht. Het plaatsen van de sensoren is een zeer nauwkeurig proces. Wilt u na uw aankoop van een AL Priority anti laser detectie systeem, de inbouw uitbesteden aan een professionele inbouwer? Dan is JB Car Systems de juiste partner. Wij hebben een inbouwstation in Meppel waar u uw laser detectie systeem direct professioneel en onder behoud van garantie kunt laten inbouwen.

Neem contact met ons op

LaserTrack Flare

Met LaserTrack Flare rijdt u stukken comfortabeler. Wilt u als sportieve autorijder onbezorgd genieten van de beschikbare PK’s? Dan is LaserTrack Flare de ideale multifunctionele afstandsbediening voor u. Met de nieuwste lasertechnologie van de LaserTrack Flare opent u op afstand uw automatische garagedeur of tuinhek. Of u laat de buitenverlichting automatisch aanspringen. Een comfortabel bijkomend voordeel: de geavanceerde elektronica van LaserTrack Flare herkent ook de signalen van politielaserguns en voorkomt een meting.*

*Deze functie is alleen te gebruiken waar toegestaan.

Steeds meer lasercontroles

Volledig terecht is veiligheid in het wegverkeer wereldwijd een hot issue. Overheden controleren de snelheid van automobilisten vandaag de dag op tal van manieren. Hierbij gebruiken ze o.a. trajectcontroles, (mobiele) radarsystemen, flitskasten en onopvallende videowagens. In toenemende mate zet de politie bij snelheidscontroles laserguns in. Ongetwijfeld heeft u wel eens een politieagent langs de weg zien staan ‘gewapend’ met een lasergun. Misschien bent u zelfs wel eens staande gehouden en getrakteerd op een fikse bekeuring.

LaserTrack Flare: uniek all-in-one laserproduct

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde lasertechnologie en in samenwerking met vooraanstaande optische specialisten hebben wij een uiterst krachtig en compact all-in-one product ontwikkeld: de LaserTrack Flare. In dit innovatieve systeem zijn zender en ontvanger in de allerkleinste behuizing ooit ondergebracht. De unieke LaserTrack Flare is niet alleen de krachtigste in zijn soort maar biedt nog veel meer onderscheidende voordelen.

LaserTrack Flare: ultiem wapen tegen laserguns

LaserTrack Flare is een innovatieve multifunctionele afstandsbediening gecombineerd met de meest geavanceerde laserbeschermings-technologie. Dat biedt u als gebruiker heel veel voordelen. Als afstandsbediening mag LaserTrack Flare overal ter wereld worden gebruikt terwijl u in die landen waar dit niet is toegestaan eenvoudig éénmalig de laserbeschermings-functie uitschakelt in onze webapplicatie. Op deze wijze kan er nooit een misverstand bestaan over de manier waarop u uw LaserTrack Flare gebruikt.

Alleen als afstandsbediening: wereldwijd legaal

Als afstandsbediening in combinatie met laserdetectie: wereldwijd legaal

Als afstandsbediening in combinatie met laserbescherming: raadpleeg uw nationale wetgeving

Graag passend advies ontvangen over de mogelijkheden voor uw auto?

Neem contact met ons op