Carkit professioneel laten inbouwen

Carkit laten inbouwen? Bij JB Car Systems kunt u een vaste of bluetooth carkit laten inbouwen in uw auto voor nagenoeg ieder telefoontoestel en automerk. Telefonie in de auto is onderdeel geworden van een groter geheel waar ook multimedia en uw computer een onderdeel van kunnen uitmaken. Natuurlijk houden we hierbij tevens het veiligheidsaspect in de gaten.

De meeste hedendaagse auto’s zijn af-fabriek al uitgerust met een bluetooth telefoonvoorbereiding. Dit betekent dat de auto een ingebouwde bluetooth carkit heeft en u zelf een telefoon met bluetooth nodig heeft om de carkit te kunnen gebruiken. Het kan echter zo zijn dat uw auto niet voorzien is van een dergelijke bluetooth carkit of nog niet voldoet aan uw specifieke wensen op het gebied van telefonie in uw auto.

Veilig telefoneren achter het stuur met een carkit

Wij kunnen uw auto uitrusten met een volledig geïntegreerde bluetooth carkit, vaste carkit,  of met een iPhone snap-in. De voordelen hiervan zijn:

  • Integratie met het originele systeem van de auto

  • Geluid over de originele speakers van de auto

  • Synchronisatie van uw contacten

  • Toegang tot diverse telefoonfuncties via het menu

  • Eenvoudige bediening via menu en multifunctioneel stuurwiel

  • Taal in het Nederlands

  • Geschikt voor meer dan 500 verschillende toestellen*

* Functionele ondersteuning afhankelijk van type mobiele telefoon.

Neem contact met ons op

Semi-geïntegreerd carkit – Parrot of Bury carkit

Een oplossing die wij ook veel bieden is het laten inbouwen van een semi-geïntegreerde bluetooth of vaste carkit zoals een Parrot carkit of een Bury carkit. Dergelijke carkits werken niet op het originele systeem maar wel via de originele speakers van de auto. Deze carkits kunt u professioneel door ons laten inbouwen.

Neem contact met ons op

iPhone of iPod interface

Een andere mooie toevoeging is een iPhone of iPod interface om muziek van uw iPhone of iPod af te kunnen spelen over het Audio systeem in de auto. Dit kan met of zonder integratie in het systeem van de auto.

Advies ontvangen over de mogelijkheden van een carkit voor uw auto?

Neem contact met ons op