Advies over verschillende radarsystemen

Volgens de Nederlandse wetgeving zijn systemen die aangeven waar flitspalen zich bevinden toegestaan. Verboden zijn apparaten die daadwerkelijk aangeven waar politiecontroles zich bevinden. JB Car Systems kan u adviseren over de verschillende radarsystemen, wat wel en niet mag en welke opties er voor u zijn.

Stinger VIP

De Stinger VIP is de meest geavanceerde en betrouwbare radardetector op dit moment. De Stinger VIP kan ook gebruikt worden voor ritregistratie. Hiermee kunt u uw zakelijke en privé kilometers gescheiden houden. De Stinger VIP detecteert ook vaste flitspalen en traject controles.

De Stinger VIP ziet via GPS in welk land u zich bevindt en weet met welke apparatuur er in dat land gecontroleerd wordt. U kunt bij JB Car Systems terecht voor nieuwe software, updaten van de flitspalen database en andere zaken voor uw Stinger.

ALL FIBER Laser

De Stinger VIP is uit te breiden met ALL FIBER Laser. Dit is de nieuwste technologie qua laser bescherming. De Fibers zijn slechts 3 mm groot en kunnen eigenlijk onzichtbaar worden ingebouwd. JB Car Systems volgt de trainingen van Stinger en weet als geen ander hoe deze hoogwaardige apparatuur moet worden ingebouwd. De correcte werking van Stinger producten valt of staat met deskundige inbouw.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen waar het display wordt ingebouwd. Dit kan in het zicht of onzichtbaar. Zelfs in de binnenspiegel behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over radardetectie?

Neem contact op