Multimedia systeem laten inbouwen?

Volledig gebruik van uw smartphone zonder deze in de hand te hebben? DVD kijken in de auto? Met het juiste multimedia systeem kan dit allemaal. Geniet rechtstreeks op het dashboard in de auto van uw films en muziek met een AV-tuner met touchscreen. Een multimedia systeem geeft u het gevoel alsof u thuis op de bank zit, rustig een film kijkend of muziek luisterend. Kortom een multimedia systeem laten inbouwen zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto.

Apple carplay of Android auto

Apple carplay of Android auto is ook mogelijk. Maar ook een Apple TV om het beeld van uw IPhone naar uw scherm te streamen behoort tot de mogelijkheden. Willen uw kinderen genieten op de achterbank van een DVD of Netflix, wij informeren u graag.

Neem contact met ons op

Multimedia systeem aanschaffen?

Bent u zich aan het oriënteren in de wereld van de multimedia systemen? Ons overcomplete assortiment bestaat uit multimedia systemen van A-merken. Wij hebben uit voorraad leverbaar multimedia systemen met DVD-speler, DAB+, Bluetooth en zelfs Aux-in. Zelfs voor auto’s waar geen voor de hand liggende oplossing is, kan JB Car Systems een oplossing bieden. Er zijn interfaces waarmee wij inhaken op het originele systeem van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een camera of DVD speler. Maar ook hebben we de mogelijkheid om een Bluetooth telefoon/A2DP oplossing te monteren die zich voordoet als een originele telefoon.

Multimedia systeem laten inbouwen?

De montage van een multimedia systeem is in de meeste auto’s niet altijd makkelijk. Ook komt het voor dat het multimedia systeem bij de inbouw verkeerd wordt aangesloten en u dus niet het verwachte plezier heeft van uw aankoop. Daarom hebben wij bij JB Car Systems in Meppel een montage locatie waar u uw gekochte multimedia systeem kunt laten inbouwen. Uiteraard op professionele wijze en zonder risico van beschadigingen aan het interieur van uw auto.

Neem contact met ons op

Montage materiaal

Bij veel auto’s is een multimediasysteem goed in te bouwen. Alleen bij enkele auto’s past deze er zonder inbouwmaterialen ook daadwerkelijk in! Wij hebben een ruim aanbod aan inbouwmaterialen. Van montagepanelen tot verloopkabels en van antenne-adapters tot stuurwielbediening adapters om uw multimediasysteem professioneel in te bouwen.

Graag passend advies over de multimedia systemen voor uw auto?

Neem contact met ons op