Ons bedrijf

Aangenaam, Jan Buitenhuis. Opgegroeid in een gezin waar tractorpulling een grote rol speelde, ben ik al vroeg met autotechniek in aanraking gekomen. Begonnen als jong broekie bij een speedbotenbedrijf als monteur. Hierna volgden 11 avontuurlijke jaren als internationaal chauffeur bij een botentransportbedrijf. Om meer thuis bij mijn gezin te zijn maakte ik de overstap naar inbouwspecialist en heb dit met veel plezier meer dan 17 jaar gedaan. Mijn grote passie voor, en uitgebreide kennis van auto elektronica maakt de volgende stap dan ook een logische. Samen met mijn vrouw Yvette ons eigen bedrijf te starten: JB Car Systems!

Met veel enthousiasme inspireer en adviseer ik onze klanten en zorg dat het perfect wordt gerealiseerd!

Wat doen we

JB Car Systems is een dynamisch bedrijf voor het inbouwen van car audio en andere auto gerelateerde zaken.

Geluid is onze passie en auto elektronica onze specialiteit!

Wij zijn specialist op het gebied van:

Voor een goed advies en vakkundige montage, bent u aan het juiste adres bij JB Car Systems.

Jarenlange ervaring zorgt voor een passend advies

Zijn er wensen of aanpassingen nodig aan uw auto? JB Car Systems denkt graag met uw mee in oplossingen. Luisteren naar uw wensen in combinatie met jarenlange inbouwervaring zorgen voor het juiste advies!

JB Car Systems is altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Wij volgen regelmatig producttrainingen van onze leveranciers.

Wij hechten veel waarde aan uw voertuig. Daarom beschikken wij over een moderne, nette werkplaats die is voorzien van de beste testapparatuur en gereedschap.

Wij zijn ook gespecialiseerd in Marine audio WiFi en video oplossingen in uw jacht, sloep of boot.

Wilt u meer informatie over car upgrades?

Neem contact op